já si dovolím to trochu rozepsat aby nováčci věděli oč jde
VW klub nebyl špatný,určitě tam bylo spoustu dobrých kluků ale zkazilo to vedení když tolerovalo podvody a urážky a vyhrotilo to tím že byl smazaný podvedený a ten co podváděl působil vesele dál a pak přišel mates s nápadem založit klub,který takový nebude a zbaví se těch podvodníků a přišlo jen opovržení a výsměch i já jsem to celé sledoval z pozdálí a nevěřil tomu až do té doby než jsem byl osloven a zkusil .Docela slušně se to rozjíždělo ,než někdo ztratil stud a otočil vše proti matesovi a snažil se vše zničit a rázem jsme tu zůstali 4 Mattias,Marzi,Jaro a Já a můžu napsat ,že bych nikdy nečekal ,že se můžem dostat až jsem a porazit zrádce a opovrhovače dvou klubů ,nabídnout lidem něco víc a tu je to opravdu o lidech a pro lidi .
Važte si toho takový klub nikdy nebyl a jen tak nebude ,sešlo se tu snad to nejlepší co mohlo ,nezapomínejte pomáhat nově příchozím a i když se to už řešilo třeba 10x tak se jim snažte pomoct protože tenhle
klub je o tom pomůžeš bude ti pomoci Určitě tímto děkuju mattiasovi za vše co pro nás dělá ,protože bez něj by to tu nebylo