Toto je můj osobní postoj jako člověka, nikoliv zástupce CSPC.
Mě lubosk též bohužel udělal chip.
Chyba, obrovská chyba, jelikož sem chip už měl a byl úžasnej co do spotřeby, ale víte jak to je, člověk si myslí, že vždy to může bejt ještě lepší...
Jel sem za lubem do Prahy k playboyovy kde si lubo udělal takovou základnu, kvůli možnosti garáže co díky playboyovi měl. Zlanařil mě v podstatě Jirka, kterej si s nim o tom psal a domluvil se.
Jak už je psáno výše, JA sem ten co chtěl jeho "individuální" soft na spotřebu a Jirka chtěl přesný opak, hlavně výkon a spotřebu neřešit...
První zásadní věc, člověk by řek nalogovat auto před úpravou, ne, zjistit jaká tam je řídící jednotka... Teprve pár dní díky Jirkovi vím, že je to potřeba z jediného důvodu, když máte v NTB už hotové, stažené chipy, tak aby jste tam mohli dát ten správný... To bylo to individuální ladění... Pak tam jako že něco mrskal do noťasu...
Pak se to jelo projet a to bylo vše...
Nakonec sem zjistil, že mi to žere víc než to žralo před jeho "individuální" úpravou... A neni to tím, že by mě to nutilo jezdit rychle, kdo mě zná, ví jakej sem na spotřebu a že rychlost na úkor spotřeby nepatří mezi moje koníčky.
Následně sem zjistil, že mi to v nízkých otáčkách šíleně cuká, jako když dochází nafta.
Volal sem to lubovi a to přišel ten můj osobní první pochybovací zlom, lubo mi oznámil, že to je divný, že to musí bejt dvouhmota, jelikož s Jirkou máme stejnej chip a jemu to nedělá...

To mě celkem zarazilo a zaskočilo... Jelikož ač sem laik v tomhle ohledu, nejsem natolik naivní abych si myslel že může existovat soft kterej vám maximálně zvýší výkon a maximálně sníží spotřebu...
Pak sem ho pár měsíců uháněl aby mi s tim něco udělal, mezitim se kupilo množství lidí, kterým po jeho úpravě náhle něco odešlo na autě... Naštěstí dorazil na sraz a tam mi to cukání odstranil. Následně sem mu psal ještě o tom, že mi to ukrutně hulí, prostě to spaluje ve vejfuku šílený nafty páč je to překrmený, tak bych to potřeboval taky upravit, na to sem se jeho reakce nikdy nedočkal...
Jirka si pořídil před pár dny kabel na úpravu softu. Porovnal jeho chip a můj chip a jedná se opravdu o identickou záležitost podle něho, s mírnou úpravou (což bylo to odladění mojeho cukání)... A teď bych moh ještě popsat všechny ty děsuplné věci co na tom softu od luba Jirka našel, ale to nejlíp popíše on... JA do toho nevidim tak jak by bylo záhodno.
Můj osobní názor na luba je ten, že se nejedná o fušera, který je jen mylně přesvědčen že umí, ale o člověka, který si až moc dobře uvědomuje co dělá a jeho činnost na úkor lidí je cílená a záměrná za účelem zisku.