Právě je úte 28. led 2020 2:18:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát 08. pro 2017 18:03:24 
Offline
Přispěvatel
Přispěvatel

Registrován: čtv 22. zář 2016 14:27:59
Příspěvky: 185
Passat: B5
A na co ti je set-top box když nemáš RGB převodník


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 23. pro 2017 18:01:46 
Offline
Přispěvatel
Přispěvatel

Registrován: pát 06. bře 2015 12:59:56
Příspěvky: 261
Passat: B5.5
není potřeba RGB převodník jde to zapojit bez něj, když je to přes scart


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz