Obsah:1.9tdi
Výkon: 96 kw
Rok výroby:2001
Najeto: 275000
Převodovka-Tiptronic
Výbava: highline
spotřeba 6l
Pašíka sem koupil přes vw-club, byl po krádeži a nabouraný...Byla Ko zadní náprava, pravý zadní lem, černá lišta na nárazníku co je dole, dveře měli rýhu, roztržený blatník přední a chyběl pravý přední podběh a levý zadní..byl na plecháčích. Proič jsem ho bral, četl jsem na uživatele steve fakt dobré reference a i jeho přístup k věci byl víc než dobrý, navíc mi říkal, že hoservisoval celou dobu pouze on a další věc tiptronic po GO takže sem měl rozhodnuto s tím, že prostě kastle se doladí...
Co jsem měnil a udělal:
Měnili se oba homokyneťáky vepředu a zadní brzdové desky, nedával sem žádnou lacinou čínu, ale kvalitní díly co se dodávali do prvovýroby, krom desek, ty jsou od Bremba to mi vyměnil z vw-clubu uživatel PavelSv a moc mu děkuju
Dále se vyklepoával zadní blatník přesněji lem nad kolem, moje podmínka byla co nejvíc vyklepat a použít minimum tmelu, to se povedlo avypadá pěkně...samozřejmě po laku je vidět rozdíl, ale kdo to moc nezkoumá, tak to nějak nepozná a lakovala se celá střecha, bylo to vyrezlý kolem hagusů...Nevím, jak dlouho to vydrží nehnít znova, ale jak se to chytne znova, hagusy pujdou pryč, střecha se zavaří, vycínuje a nalakuje a bude klid..Za opravdu pěknou, rychlou a kvalitní práci děkuju uživateli Raduz V6 z vw clubu, sídlí nedaleko prostějova a je s ním fakt super domluva, mohu ho jen doporučit
Teď co začalo hodně pršet a být vlkhokst cítil sem v autě nepříjemný zápach, hnilobu, a vším sem si, že mám mokrý koberec u spolujezdce, jak mi radili odtokové kanálky ucpané, tak sem je pročistil, místo molitanu kolem filtru dal silikon neutrální a zatím je klid, uvidím na větší déšť at se to projeví.. Co mě zaráží tak i ECU má své místo pod krytem u baterky a taky je posazená přes molitanové těsnění .. Jak jsem to čistril, tak sem tam nenašel žádsný odtok, a přijde mi že to tam pomalu odtíkalo, což se mi samozřejmě moc nelíbí..i kddyž je to vše čisté, kdo tohle vymyslel

Na jaře plánuju lakovat kapotu a přední nárazník a vyměnit roztržený blatník.
Co se děje uvnitř? jen sem si jeden den řekl že černý highline tak musí být černý polokožený interiér a nbe šedý polokožený i když na šedé není vidět žádná špína..Tak sem hodil inzerát na vw club že to prodám bez fotek,, opravdu rychle jej admini smazali, ale tolik nabídek do sz sem nečekal a zájemci se přehazovali..Nakonec si pro něj dojel ThomasinoM, jel se mnou do ostravy prro černý introš a pomohl mi vybrakovat starej at si jej muze odvést, moc mu děkuju za pomoc..
No a zvenku bych chtěl akorát nějaký pěkný alu, možná trošku snížit, ale nechci aby utrpěl jízdní komfort..Líbí se mi opravdu speedliny z audi a6, 18Ky..
Jinak k vw sem šel proto že je v něm fakt dost místa oproti hondám...I když musím říci, že passat prostě oproti hondě nemá tak skvělý jízdní vlastnosti, ale nemám to auto na závodění..