playboy píše:
Tu automatiku nedělej.... Mám to od výroby na T5 a můžu ti říct že to má víc nevýhod. Repsektive jak se zapíná a vypíná i za jízdy podle toho jestli jedeš do kopce a jak moc másš zaplý topení, pak taky když jedeš třeba 5km, taky se zapne... No a tím se neprohřeje a hrozně rychle se zanáší. Čistě teoreticky by to mohlo jít vyčistit. Jenže u Webasto ThermoTopC se správně kupuje nový hořák - je to svařená nerez roura s mezistěnou, takže jedině ji rozříznout, vyčistit a svařit. Ale štve mi to. Takže i když jedu 5km, zapnu webasto třeba půl h předem aby se prohřálo a neusadil se v něm karbon a byl klid... No hrůza

Zlatej systém jak to mám v Passatu jen na dálku

Ono u té T5 je to vše po CAN, takže

A takový detaily? Kdybys viděl toho našeho, to je vzhledově "pixla"

ze se zanasi to vim, prave proto jsem to zatim nedelal tu automatiku a asi ani delat nebudu, jinak co se tyce bufiku mam hodne nacteno a vyzkouseno, jak jsem mel to DW50, stim jsem se hodne pral, novej horak 2600,-, svicka 1500,- el. ventil paliva 1000,- a porad to nechodilo, tak slo na dily, eber maka suprove, jen me stve, ze tam nejde dat rezim vetrani (ventilace se zapne, ale bufik, vodni cerpadlo a pod. ne), to webasto umelo, na to je tam po hodinama ten prepinac, ale ted neni zapojenej, mozna ten rezim vetrani umi, ale nwm jak to zapojit, do hodin jdou 4 draty, ale na ovladani staci 3, tak ze se mozna ten 4. ukostri, nebo i tam se pusti 12v, nwm, u webasta se prave spojily dva draty a bylo